Societate

Eu nu vreau să mai trăiesc pentru că niciodată nu voi fi suficient de bună pentru societatea asta. Toți se judecă între ei fără să le pese de circumstanțe, și fără a se pune în locul persoanei adverse. Toți se iau după aparențe, nimeni nu vrea și nici nu încearcă să pătrundă în miezul problemei. În societate ori tot e perfect, ori viceversa. Pentru că relația lor durează de hz cîți ani ș asta-i serios. Da, asta categoric e serios pentru ei. Da acei „ei„ nu știu că ei nu se văd cu săptămînile. Pentru că afișează o mutră bucuroasă deci ea e împlinită. Dacă brusc afișează o mutră tristă ea îi emo.

Pentru că sînt așa tipuri de persoane care vor să fie în centrul atenției și altele cărora li-i pur și simplu pohui de încercările lamentabile a unor cățele în călduri de a fi în centru atenției.

Pentru că oamenii îs ipocriți și cu mască și falși ș vașe. Pentru că oamenii îs perfecți și au dinți drepți ș tu ai dinți strîmbi.

Pentru că oamenii au note bune la școală ș cred că lumea e a lor ș tu dacă ai restanță, ești în mod negreșit — prost.

Pentru că tăț îș văd de propriile interese, da de defectele ș greșelile tale se ocupă ei pentru a le comenta.

Pentru că una înșepe a semăna răutate între oameni pentru că poate o invidiază pe altă pizdă.

Pentru că dacă fata e curvă plătită e tot ce e mai rău pe pămîntu ista. Ea ar trebui să meargă cu nasu în pămînt tătă viața, pentru că vasăzică ea e mai rea decît unu care ușide, unu care fură. Curva îș vede de treaba ei, scopu ei îi să satisfacă nevoile clientului ș să-ș ia baniii. Dar toț le judecă. Da nimeni, nimeni blea nu impune pe bărbați să meargă la curve! Asta-i propriul lor risc. Ok, foarte probabil că ea are ș boli venerice. Tu ai riscat, te mînîncă cucu ș ai mers să ți-l scarpini de o bitch, riscu tău. O curvă la fel poate fi în afara lucrului o persoană decentă și educată. O curvă tot merită să fie mamă, dreptu ista nu i-l fură nimeni. Ș fiecare fași bani cu și poate.

Pentru că nu poți fi pentru toți bună, ori pentru toți rea. Orice ai face, pentru cineva asta o să fie greșit, ș tu dară automat ești o cățea rea fără minte ș tu meriț să mori.

Eu nu vreau să trăiesc. Eu vreau să mor. Eu nu văd sens. Nimic nu e cum vreau eu. Eu, în pzd măsii, nu mă pot schimba niș pe mine, și să mai zic de alții?

Eu vreau să plîng și să strig în același timp. O fac, dar în interiorul meu, pentru că chiar s-o fac în mod deschis nimeni nu ar auzi.  Eu trebuie să dorm, eu mîine îs la colegiu. Dar iară am o criză de… și nici nu mi-a reușit.

Societate: 16 комментариев

Comentează în limita bunului simț, nu chiar ca la stînă ^^