Degradat/schimbat/blabla

Eu am înțeles că m-am schimbat cînd am constatat că nu mai sunt așa răzbunătoare, iert mai ușor, sunt mai puțin egoistă, pun binele altora în fața propriei persoane. Pot aprecia lucrurile simple, pot trăi fără să prevăd în mintea mea lucrurile, nu mai sunt paranoică. Cred că toți trecem prin etape de schimbare și asta fără a mai privi înapoi, pentru că ne convine ceea ce suntem acum, sau pentru că credem că suntem incapabili de a schimba.

Defapt, de ce ar trebui să schimbăm ceva la noi doar pentru că »așa trebuie»? Schimbarea trebuie să vină din interior, din proprie inițiativă, pentru că tu ai decis asta. Ceea ce contează e pacea cu propria persoană. Da, puteți să mă acuzați că-s egoistă. În fond, voi nu tot veți fi singuri ca și mine în mormînt?
Pacea cu propria persoană, echilibru’ în suflet și gîndire, conștiință liniștită. Atîta timp cît tu consideri okay caracterul tău, gata, n-ai nevoie de alte dovezi ori păreri care să-ți »confirme» că ești o animală fără suflet, spurcată, tîmpită, pentru că așa o zis ION/VASEA/MĂRIOARA.

Am învățat lucruri- cu voia sau fără voia mea. Poate am degradat, sau poate am devenit mai tolerantă. Deși, eu cred că »degradarea» cu »toleranța» merg mînă la mînă, una fără alta n-ar exista. Persoana tolerantă nu are prejudecăți, stereotipuri, ORIALTEHUINELE. Oamenii toleranți îs aur, »they can think outside the box» și nu să se limiteze.

Un post.

Eu am învățat să visez. Eu nu mai vreau să visez, pe mine asta mă omoară în interior, pentru că eu mai apoi trebuie să-mi inhib visurile. Nu doresc să visez, visurile sunt așă nocive și ireale. Visurile sunt 0- contra cruntei realități. Realitate îți f’te o palmă de’a ei și te aduce cu picioarele pe pămînt, dar visurile doar îți vor mîngîia orgoliul.

Visez cu ochii deschiși. Eu folosesc oamenii cînd sunt în preajma mea pentru a putea visa. Oamenii mă inspiră să visez, pentru că ei sunt doar niște personaje, și EI nu văd-nu aud-nu simt-nu știu-nu sug, VISUL MEU. Tu îmi povestești că n-ai bani în cont, că o strigat mama la tine, că te-ai certat cu una. În schimb, pe mine toate astea nu mă f’t, eu continui să visez. Fizic- sunt cu tine. Psihic- sunt cu mine.

ȘISĂMĂF*TÎNDICȚIONARELEDEVISE.
În dicționarele de vise, nu-i semnificația visului meu. Nu-i. Pentru că eu visez ziua, eu nu visez noaptea. Dar dicționarele de vise îs destinate pentru visurile care ție ți-o apărut noaptea cînd îț’ fășei somnu’ de frumusețe.

Fin

De ce toti cred ca femeile visează doar la nuntă şi copii, de parca odată ce scopul va fi atins ele îşi vor fi găsit adevărata «vocatie» care pînă în tot acest timp avea o «formă» de instinct înnăscut ascunsă undeva adînc în ele? Femeia visează şi tinde la ceva mai mult. Pentru că poate visa cu ochii deschişi, dar pentru asta are nevoie de iubire. Iubirea o transformă într-o persoana desăvîrşită. Într-o persoană desăvîrşită pentru că iubirea o purifică, de astfel devine o jalnică femeie suferindă.

Viata fără femei ar fi tristă şi banală, cred că în acest moment ar veni sfîrşitul lumii, pentru că lumea nu poate rezista fără invidie şi materialism. O spun de parcă aş insinua că calitătile respectiv definesc o femeie. O spun, de parcă aş fi contra feminismului. Poate şi sunt. Feminismul nu e decît un cuvînt inventat de o femeie frustrată, poate şi înşelată, care are ca scop discriminarea bărbatului. Dacă femeia e înşelată, ea e de vină. Fetele vor băieti cuminti, dar pînă la urmă aleg răi. Unul cuminte nu-i oferă adrenalină şi «prikliucenii» şi astfel optează pentru unu’ rău. Şi în fond, femeia e de vină că o fost înşelată pentru că pe el l-o ales. Eu dacă voi fi înşelată, voi rîde de mine, cred că ăsta ar fi singurul lucru care aş putea să-l fac, după ce îmi voi fi f’tut o palmă deja.

Femeia în diferite etape din viata sa îşi doreşte ceva de la viata. La o anumită vîrstă fuge după bani, apoi pentru satisfacerea sexuală, apoi ea vrea iubire. Ipocrit. Ipocriti ca si băietii defapt. Îşi bagă junioru’ cu prima ocazie în orice fată, da’ apoi caută virgine pentru nuntă.

Eu nu cred în sfintenia fetelor şi că băietii abuzează de ele şi păsărica lor. Fetele vor sex, fetele oferă, băietii iau. Băietii insistă, fetele dau. Totul pentru un scop nobil, în final. Băietii n-ar fi aşa, dacă fetele n-ar fi aşa.

Bărbatii nu se însoară pentru bani, iar dacă fac îs nişte laşare pierdute ş’ demne de milă. Fetele o fac. A te mărita pentru bani ori a fi curvă plătită, e exact acelaşi lucru, cu exceptia faptului ca în cazu’ dat t-o traji cu o singură persoană. E tristă viată, pe lînga faptu’ că apoi există riscu’ să rămîi fără banii eştea. Pe drum.

Eu recunosc că nu m-aş mărita cu unu’ în care nu văd ambitie şi nici deştaptaciune, şi nu văd potential. Poate ca şi eu îs materialistă doar că într-un mod mai ascuns, şi mai discret. Aş alege unul bun, să fiu sigură că e de nădejde ş’ pizdeală n’as primesc şi că nu mă va înşela. Deşi, eu ştiu că cîndva mă va înşela, sper doar să mă înşele în mod discret şi fără ca sa-mi dau seama, pentru că n-aş suporta sa-si bage organu’ în mine după ce el o fost în alta. Da, eu îs paradox.

Stiti, eu am cunoscut persoane care afirmă că dragostea nu e importantă, pentru că dragostea nu e ban. Doar banul e important. Ele afirmă că-s fericite culcîndu-se cu persoane doar pentru a fi întretinute, le place sexul. Dacă le place sexul, de ce sa nu profite de asta pentru a obtine ce doresc?
Eu altceva mă întreb. Ele chiar is fericite? Constiinta nu le mananca?
Ce fericire bolnavicioasa.
Ce bine că eu nu voi naşte niciodată o fată.

Omoara-ma

Ah, eu ador jocurile cu propria persoană. Eu în special ador jocurile cu anumite persoane. Dacă eu te implic în jocu’ meu, aista îi semn clar că tu pentru mine contezi.

Eu am încercat s’ mă debarasez de persoana ta, dar asta s-a dovedit a fi greu, aşa că am renuntat s’ mai încerc a renunta la tine. Poate dacă aş scăpa de imaginea ta vizuala care se perindă prin ochii ş mintea mea, aş fi salvată de tine.

Îmi eşti nociv, ş chiar dacă îs conştientă, eu continui s’ mă gîndesc la tine. Devin un fel de masochistă căreia îi place să-şi provoace singură durere. Durere, doar cu simtu’ vizual. M-ai făcut s’ devin mai tolerantă ş mai bună. Încerc s’ te ajut, cînd defapt în acelaş’ timp îmi fac mie rău.

În ce moment eu am ajuns s’ te pun în fata persoanei mele, ş să fac lucruri care mie îmi fac rău?

Cred că de cînd te-am cunoscut.

image

Amu’, poftim omoara-ma. Eu aştept, mie îmi plaşe s’ aştept la nebunie.