Despre mine

Eu am să încep prin a spune că vocal trance-ul rupe și eu tare îs înnebunită după el, chillout-ul tot rupe. Îmi curje după The Weeknd și Coldplay.

Ador dramele, în special cele franceze, hz pe mine mă rupe simplitatea în peisaj ș fără efecte huiecte. Romanul meu preferat e ”Uitați că ați avut o fiică” și el e tare ciotkos. Eu sunt contra romanelor mainstream gen Fifty shades of Grey, Fluturi. îndeosebi nu agreez nici tare romane romantice, hz parcă ar hrăni fetele naive cu iluzii și le fac să aștepte băietu ideal, el o să fie fix ca în romane. Ăh, blond cu ochi albaștri. da viața deloc nu-i ca în romanele așelea romantice.

Eu nu scriu cînd eu îs fericită, așa că blogul nu-i unu pozitiv, ș’nu e vorba că eu îs depresivă și mîine poimîine mă sinucid. Și eu scriu ceea ce eu simt la moment, asta nu însamnă că eu vseo categoric cred în tot ceea ce scriu, și eu fix așa principii am în viața reală. și please, nu numi bred ceea ce vine din sufletul meu, that’s cruel. asta e exact ca și cum tu ai iubi pe cineva ft tare și eu vin și îți spun că e bred să o iubești, ș vapșe mai bine a-i trimite-o nahui.

Cît despre limbaj necenzurat, nu aruncați cu »ești viitoare mamă nu trebu să vorbești urît», hello aista-i sexism, da, simți asta? ladna să spui »nu e bine să vb necenzurat» asta se aplică ambelor sexe și sună cît de cît acceptabil.
Și mă privește strict pe mine cum eu aleg să folosesc cuvintele. și faptu că o persoană înjură nu o face mai rea, hm, poate needucată? okay, accept.

Chestia e că toți își creează blog și își arată latura lor pozitivă, cît ei îs de minunați, cît de puri, »lasă să vadă toți cît îs de educată și deșteaptă și știu gramatică ș cum eu privesc viața». și dacă cumva ieși din limitele estea, u are a stupid whore.
anyway, literalmente, nu mă f’te ce cred alții. eu vă respect părerea greșită ;d

ȘI NU, EU NU MEREU ÎNJUR REAL, DA DACĂ O FAC ÎN FAȚA TA CONSIDERĂ CĂ EU MĂ SIMT BINE ÎN PREAJMA TA. ÎN REST, EM, SUNT DESTUL DE AMABILĂ.

C.

Despre mine: 55 комментариев

      • Mai ales la tinerețe, când se înfioară, se întărește, crește de bucuria atingerii. Atingere cu privirea, cu degetele, cu buzele… 🙂 Stă în firea lucrurilor să fie așa, cred. Mai târziu… prea târziu, rămân doar amintirile și poate regretele neatingerilor. 🙂

        Нравится

      • Viața e o călătorie. Cu cât simțim mai liber și mai frumos, cu atât gropile sunt mai puține și mai ușor de sărit, de ocolit… Contează să dezvoltăm încrederea în noi înșine și să ne bucurăm sincer de viață, că de-aia suntem aici, nu?

        Нравится

      • Atâta vreme cât la întrebările: «e ok asta pentru mine, mă ajută în vreun fel? are de ce să rănească pe cineva în mod real decizia mea?» îți răspunzi că totul e în regulă, viața ta nu poate merge decât spre bine.
        Așa cum scriam și altădată pe-aici, la cei 16 ani ai tăi, eu chiar îți admir evoluția personală. Oricărui om îi mai vine din când în când să-și bage picioarele în câte ceva. Importantă e direcția către care te îndrepți în general.

        Нравится

      • Da, și eu cred că dr. Joseph Murphy știe ce spune. Cartea a fost scrisă cu zeci de ani în urmă și iat-o ce veridică se menține și în ziua de azi. Pentru că exprimă un mare adevăr.
        Carina, fiecare om are niște sensibilități ale lui. Nimeni nu e perfect, nimeni crește într-un mod ideal (în perioada de până la maturitate), fiindcă asta e societatea: ne educă neîncrederea în propria persoană, ne educă conformismul, ne educă ceea ce este societatea însăși. Când oamenii nu pot face un lucru, vor spune că nici tu nu poți. Dar asta trebuie doar să te întrebi pe tine: «pot?», nu să-i asculți pe ceilalți. Ai doar 16 ani. Sunt persoane care se deșteaptă la 50-60, însă știu și aleg singure să se schimbe, să schimbe ce nu le place la ele însele.
        Păstrează starea pozitivă, optimistă, veselă. Eu știu sigur că nu ești prostuță. Ba dimpotrivă: eu văd că ești extraordinară! Contează ce știi tu despre tine. Într-o lume uniformizată, care se închină regulilor, pare greu ca tu să ieși din tipare; dar îi vei atrage către tine pe cei care îți seamănă și vei vedea că lumea parcă începe să arate altfel. Continuă să fii veselă! Nu ai cum să te prefaci perfect dacă tu ai fi o pesimistă incurabilă. Și în momentele bune și în cele mai puțin bune tot tu ești, nu e altcineva. Înmulțește și întărește momentele bune, gândurile frumoase. Iar celelalte se vor împuțina de la sine, încet și sigur. Adică nu contează că unul ca mine, care nu te cunoaște decât de-aici, de pe blog, are o părere clară foarte bună despre tine? Și nu e ăsta un succes al tău personal, faptul că reușești să faci impresie foarte bună? Trebuie să te gândești că și dacă eu îmi mărturisesc părerea bună și dacă nu, tu tot aceeași ești, nu e musai să o auzi de la mine!
        Dacă vrei să faci ceva în plus pentru creșterea încrederii în sine, scrie-mi pe mail și îți dau unul, două programe audio care te vor ajuta, corect folosite. Și niște cărți online ori pdf…

        Нравится

Comentează în limita bunului simț, nu chiar ca la stînă ^^