Bred

Buzele mă ustură și mă dor, îmi sîngerează. Doar simțind durerea eu simt că-s vie și încă trăiesc, fiind nevoită să supraviețuiesc. Mă simt ca un pește pe uscat, încercînd să se zbată și supraviețuiască.

Buzele au oarecum o formă frumoasă, dar sîngerează și eu nu le pot mișca și nici uda pentru că durerea s-ar intensifica.

Eu mi-am luat azi calmante, simt că voi avea nevoie de ele. Simt că înnebunesc, și nu știu de ce. Poate pentru că inima îmi e pustie, ori poate că asta e o altă etapă a adolescenței. Îi pizdețu.

Singura cale să scapi de o durere, e să o înlocuiești cu altă durere. Mă duc să-ni fut un topor peste mînă.

Știț, ironia e că eu nu-s genul de persoană care să fie liniștită și tăcută, mie îmi place să vorbesc mult și să glumesc, chiar exagerînd. Eu atunci uit de persoana mea levaia ș mă axez pe alte chestii care îmi aduc plăcere.

Ș încă mai știți, eu am o avut o dirigă tare stranie la liceu, ea mi-o prezis că eu o să mă sinucid. Eu aveam mari draci în perioada aceea de școală. Nu știu de ce mi-o zis asta, poate pentru că simțea că ea nu mă poate controla deoarece eu eram dezlănțuită ș s-o gîndit că astfel i-aș da ascultare. Okay, ea mi-o zis asta deoarece mergea vorba de un băiat de 20 ani care o învățat la noi în școală și s-o sinucis, și vorbind despre el, mi-o făcut mie aluzia asta în mod deschis.

Bun, eu amu ascult coldplay ș nu plîng. Pentru că eu în general nu plîng.

Bred: 16 комментариев

Comentează în limita bunului simț, nu chiar ca la stînă ^^

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s