Eu.

Și mă simt oribil când toate se adună pe capul meu, la momentul nepotrivit. Devin sensibilă și paranoică, pun toate mărunțișurile la suflet. Deși… ar fi o ipocrizie să spun că-s mărunțișuri.

Scriu la ora aceasta, de ce scriu? în ultimul m-am cam lăsat de blog. Dar acum mă refugiez în el. În ciuda faptului că eu evadez din el, lăsându-l singur (deși nu complet, zilnic am ceva vizualizări, spre surprinderea mea, deci nu e chiar singur) el mă așteaptă mereu.

În fine, ideea inițială e că scriu, pentru că nu am somn. Pentru că sunt tulburată, așa îmi e mintea. Sunt tristă, fără speranțe… și cu sute de întrebări ce-mi răsar în cap. Sunt tristă, din cauza blestematului de cântar care pare că a stagnat… și o să-l arunc pe fereastră. 😀 Da… acesta e un mărunțiș, nu e problema majoră. Sunt supărată pe mine, că sunt o parșivă… ce nu oferă ajutor fără să primească ajutor în schimb. Sunt supărată că sunt  o trădătoare. Sunt o egoistă. Sunt oribilă. Cui ar trebui una cu mine? Doar dracului.

Sunt abandonată, așa mă simt. Mă simt singură, și vreau să plâng… vreau să ies acum afară să mă plimb. E atât de răcoare și bine…

 

Eu.: 13 комментариев

Comentează în limita bunului simț, nu chiar ca la stînă ^^

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s