Adolescența

Image

Oare ce inseamna in sine definitia de adolescent?

Adolescentii sunt diferiti si au gandiri diferite.Prin naivitatea lor »frumoasa» de astfel..crezand ca odata ce au ajuns la aceasta etapa,nimeni n-ar trebui sa le mai puna limite..ca..deh vezi tu,unii gasesc independenta intr-o tigara..sa explic deci.

Fumezi si asta te face independent..da?chiar? si banii de tigari de unde ii iai mucosule/mucoaso? Ii spui mamei sa-ti dea bani de caiete,si tu iti cumperi tigari…dar destul cu tema fumatul,urmatorul post va fi despre tema aceasta.

Adolescentii sunt problematici,si au perioade in care simt sentimente de singuratate,neintelegere(din partea altora,sau chiar propriei persoane).Se considera victimele propriilor parinti..cand defapt sunt victimele propriei persoane.Adolescenta este perioada experientelor si a deschiderii catre lume si catre altii,si fiecare avand interese diferite.

Dorinte..Nu toti au acelasi tip de senzualitate,de sexualitate si de dorinta.Fetele ar avea o dorinta mai »globala»,dorinta de a fi protejate.Deseori un alint,este de ajuns pentru a le satisface (nu sexual 😀 ).

Iar baietii,concentrare maxima asupra sexului.Adolescentilor le este tipica si sensibilitatea.Sensibilitatea este reprimata atat cat la baieti si fete.Majoritatea baietilor vorbesc mai putin de bucuriile si de dificultatile,sentimentele lor,pentru ca au »auzit» ca un baiat nu trebuie sa aiba asemenea slabiciuni.Fetele apar mai aproape de propriile emotii si mult mai obisnuite cu rasul sau plansul.Aceasta este realitatea si va trebui sa treaca inca multe generatii pentru ca toti baietii si barbatii sa-si »autorizeze» dreptul de a-si manifesta suferintele,tulburarile,pasiunilor amoroase..

Ahh..mai sa uit de visele erotice,doar ziceam de dorinte 😀 .

Comentează în limita bunului simț, nu chiar ca la stînă ^^

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s